Connect Products

Connect Products

Connect Products houd zich bezig met de ontwikkeling, advisering en verdeling van Seal-it® duurzame kitten, lijmen, PU-schuimen en Cover-it® innovatieve afdek- en beschermingsmaterialen, specifiek voor de professionele markt.

Connect Products is een dynamisch bedrijf, welke beschikt over een ervaren en toegewijde organisatie, met visie en heldere kijk op de markt, die zich onderscheid door kwaliteit, kennis en service, om u maximaal van dienst te zijn.

Technologie, praktijkkennis en klantenwensen vormen de basis voor onze productontwikkeling. Een gespecialiseerd- en breed assortiment is hiervan het directe resultaat. Voor alle projecten en omstandigheden, altijd het juiste product.

Cover-it® en Seal-it® 
producten garanderen u constante topkwaliteit, welke wereldwijd succesvol worden toegepast, voor het duurzaam dichten, lijmen, monteren en beschermen van bouwdelen en constructies in bouw en industrie.

Ontwikkeling en Innovatie
Connect Products loopt permanent voorop met innovatieve productontwikkeling.Seal-it® en Cover-it® producten zijn gecertificeerd, voldoen aan normen, regel- en wetgevingen, bezitten productgarantie en zijn uitstekend verwerkbaar.

Specialistisch en Veelzijdig
Cover-it® en Seal-it® producten zijn er in variërende kwaliteiten, welke antwoord geven aan specifieke toepassingen en hedendaagse bouwtechnieken, ideale bouwproducten voor renovatie-, nieuwbouw- en onderhoudsprojecten.

Besparend en Veilig
Cover-it® en Seal-it® producten besparen kostbare tijd en geld door slimme innovaties, welke van essentieel belang zijn voor een méér winstgevende, veilige en duurzame afronding van uw projecten. Goed materiaal is het halve werk

Herock